Házirend!

Foglalóval biztosítjuk a szállásfoglalást, ami a teljes összeg 30 %-a. Ezzel véglegesítik a foglalási szándékukat nálunk. A foglalás akkor válik véglegessé, amikor a foglaló megérkezik a bankszámlára.

Idegenforgalmi adó: 500 Ft/fő/éj (18 év felett fizetendő).

A foglalót nem áll módunkban visszafizetni!

A fennmaradó összeget érkezéskor kell kiegyenlíteni! OTP Szép Kártyát is elfogadunk!

Az érkezés napján 14:00-tól lehet elfoglalni a szállást, távozáskor 10 óráig kell elhagyni. Az ár tartalmazza a villany, víz, gáz, ágynemű használatát és a végtakarítás költségeit.

A kulcsok átvételével - előtte megtekinti az egész házat - a vendég tudomásul veszi, hogy az átadott ház sérülésmentes, megfelelő mennyiségű ágyneműt és felszerelést tartalmaz. Károkozás esetén a kár javításának költsége a vendéget terheli!

A vendégházban csak a bejelentkezett és szállásdíjat fizető vendégek tartózkodhatnak. A szolgáltatásunk jellege szálláshely, ezért a túlzott randalírozás, hangoskodás, tombolás, erős zenehallgatás, nem kívánatos. 22:00 óra után Siófokon és környékén is csendrendelet van érvényben. Ettől eltérő viselkedés a megfelelő szórakozóhelyeken megengedett.

A nyaraló területére, beleértve annak kertjét, behozott személyes tárgyakért felelősséget nem vállalunk. A vendég köteles vigyázni személyes holmijára és értékeire!